Geanta de transport caini/pisici, Ferplast, Malibu

155 RON
1 / 2

Geanta de transport caini/pisici, Ferplast, Malibu

155 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
33 x 21.5 x 24 CM, este o geanta colorata si mare pentru transportul cainilor si pisicilor; foarte versatila, poate fi folosita atat ca geanta de umar, cat si geanta de mana, asigurand animalului tau o calatorie confortabila si sigura. Complet realizata din nailon cu manere puternice, intarita in partea centrala, poate fi tinuta in siguranta si este produsa in trei culori diferite: albastru deschis, verde deschis si roz.
In partea inferioara, geanta moale pentru caini si pisici Malibù are niste gauri centrale foarte utile pentru a asigura o ventilatie interna corecta. Partea inferioara a sacului este rigida si este echipata cu un suport intern pentru a asigura o rezistenta mare.

In partea superioara, in afara de aceasta, Malibù are o etansare solida pe care ai putea sa o deschizi, la nevoie, datorita unor elemente de fixare cu fermoar practice.

Foarte frumos si la moda, Malibù este excelenta ca geanta pentru pisici si caini de talie mica; atunci cand nu este folosita, oricum aceasta este un accesoriu frumos pentru cumparaturile din centru sau pentru a va plimba animalul, util pentru a pastra tot ceea ce este necesar pentru animalul dvs. de companie.

Caracteristici:

Geanta de transport pentru caini de talie mica si pisici

Soliditate mare, ventilatia interna asigurata de gauri adecvate

Ideala pentru calatorii scurte când trebuie sa mergi cu pisicile sau cainii mici

Un accesoriu colorat si la moda care poate fi folosit in diferite moduri

Capacitate maximă: 5 Kg

Dimensiuni:

33 x 21.5 x 24 cm
Vezi mai multe detalii si cumpara
633 vizualizari Bucuresti 28 Nov, 11:20