Garmy Kids - Gradinita si After School

Garmy Kids - Gradinita si After School

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Gradinita After school
Descriere
Gradinita Garmy Kids este o institutie de invatamant particulara cu formatiuni de studiu la nivel prescolar: grupa mica, grupa mijlocie si grupa mare. Programele flexibile, de scurta si lunga durata, sunt adaptate la solicitarile parintilor si asigura un climat socio-emotional si educational adecvat dezvoltarii copiilor intre 1,5 si 6 ani.
Detalii suplimentare
Gradinita Garmy Kids functioneaza in Bucuresti, in incinta Rin Grand Residence, din sos. Vitan Birzesti nr. 7D-7E, sector 4, intr-un spatiu locativ de circa 380 m2, format din: 5 sali de clasa (amenajate in functie de grupa de varsta), sala de servit masa, bucatarie, cabinet medical, sala de sport, vestiare cu destinatie dubla, cabinet metodic, magazie, arhiva, secretariat, birouri. Amenajarea salilor s-a realizat tinand cont de normele metodologice agreate de M.E.N. si Ministerul Sanatatii.Gradinita GARMY KIDS, alaturi de o echipa de cadre didactice bine pregatite profesional, isi propune: sa asigure un climat socio-afectiv adecvat care sa cultive copiilor entuziasmul de a invata, libertatea de exprimare, spiritul de initiativa, curiozitatea academica si principialitatea, printr-un program educational bilingv roman-englez echilibrat, urmarind programa Ministerului Educatiei Nationale, adecvat fiecarei grupe de varsta.
Activitati optionale:
limba spaniolalimba germanalimba francezadans modernbaletclub artesahteatruclub de astronomiebune manierearte martialeclub experimenteActivitati extracurriculare:- iesiri lunare la spectacole- piese de teatru- organizare concursuri- organizare evenimente umanitare- excursii- serbari
Consiliere psihopedagogica.Limba engleza zilnic cu professor de specialitate.Supravegherea video a copiilor.
166 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Jul, 14:45