Gala Gym - Sala de fitness

Gala Gym - Sala de fitness

Caracteristici
Sali Fitness Gym
Descriere
Gala Gym - provocare la miscare ! GaLa Gym este o sala de fitness ce s-a deschis la inceputul lunii aprilie 2014. Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea celor ce au integrat in stilul lor de viata mersul la sala, dar si a celor ce vor sa descopere acest lucru, ce vor sa faca miscare, sa aiba un corp rezistent si plin de energie.

Corpul tau are nevoie de miscare, ajuta-l.
Suprafata de 200 mp este destinata salii de fitness dotata cu echipamente profesionale marca PANATTA si zona de cardio compusa din benzi de alergare profesionale si biciclete marca JOHNSON.
Clubul este prevazut cu zona de primire clienti, zona de vestiare spatioase, separate pentru femei si barbati, dulapuri securizate, zona de dusuri si sistem de ventilatie. Accesul in club se face pe baza unui card de membru. In sala de fitness exista sistem de climatizare si ventilatie pentru conditii de antrenament cat mai placute precum si sistem audio si TV pentru o atmosfera relaxanta.
Toate aceste dotari au fost realizate cu un singur scop. Sa creeze si sa mentina in timpul antrenamentului o ambianta placuta si o stare cat mai tonifianta si pozitiva pentru membrii clubului.
43 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (14:50)