Funtastic Party - Servicii pentru petreceri si distractii

Funtastic Party - Servicii pentru petreceri si distractii

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
Petreceri fantastice pentru copilul tau! Funtastic Party este un loc unic in organizarea petrecerilor pentru copii si se bazeaza in special pe dans si concursuri, miscare si distractie.  Petrecerile organizate in locatia noastra sunt perfecte pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.
Detalii suplimentare
Dans, dans si iar dans!
Spectacol de Street-Dance si coregrafii create de dansatorii nostri, special pentru copii. Avem multe jocuri distractive si antrenante bazate pe dans, unde copiii se pot exprima liber.
Concursuri interactive, competitive si amuzante!
Echipamentele noastre pentru jocuri asigura tot ceea ce este necesar pentru a garanta distractia 100%. Cateva dintre concursurile noastre sunt: Sumo cu colace, Surf pe podea, Cangurul saltaret, Aruncarea fantastica si multe altele. Suna interesant?
La petrecerile pentru copii organizate de Funtastic Party, copiii nu numai ca se distreaza, dar isi dezvolta diferite abilitati, talente si cunostiinte prin joaca.
Fara griji pentru parinti!
Multa distractie pentru copii, nici un stres pentru parinti. Suna bine, nu?
Petrecerea copilului tau este un moment special pentru tine si familia ta, asadar, ia un loc si bucura-te, de distractie ne ocupam noi!
Echipa fantastica!
Ne place ceea ce facem si facem ceea ce ne place, tocmai de aceea avem parte de o reputatie atat de buna si multi dintre clientii nostri continua sa revina pentru si mai multa distractie.
Muncim (si ne jucam!) din greu, avem cunostiintele necesare pentru a asigura distractia copiilor, prietenosi, talentati, profesionisti, ambitiosi si mai ales, implicati.
10 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Iul 23 14:25