Funerare Alexandru - servcii funerare

Funerare Alexandru - servcii funerare

Descriere
Oferim CONSULTANTA GRATUITA la orice moment din zi 24 de ore din 24 deoarece asa ar trebui sa procedeze orice firma de pompe funebre din Bucuresti.
Oferim SERVICII DE CALITATE pentru ca devizul nostru motivational este de a castiga in primul rand multumirile si respectul dumneavoastra.
Pentru ca noi avem ACORD DE FUNCTIONARE eliberat de Consilul Local al sectorului 6 in conformitate cu Legea 650 / 2002.
Suntem o firma de pompe funebre care isi desfasoara activitatea in mod real si nu suntem prezenti doar in mediul virtual
Dispunem de o logistica buna si acoperim toata raza orasului Bucuresti
Detalii suplimentare
Personalul firmei de pompe funebre Funerare Alexandru este calificat si devotat prestarii serviciilor la un nivel foarte ridicat de seriozitate.
Oferim servicii funerare gratuite pe baza ajutorului de imormantare acordat de catre CNPAS, care este un drept al pensionarilor in conformitate cu legea 263/2010.
Detinem o sala de pregatire a persoanelor decedate, autorizata;
Personalul nostru este instruit pentru a presta servicii funerare in mod corect si respectuos cu persoanele aflate in doliu.
Avem pachete de servicii funerare, dar pentru ca fiecare are nevoile sale va putem oferi un pachet asa cum il doriti dumneavoastra.
Noi nu ne axam pe vanzarile online.Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon afisat, va va raspunde un domn serios care se ocupa de programarile serviciilor funerare.
129 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 15:10