Foto Video DJ

Foto Video DJ

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
De ce "FOTOVIDEODJ"...
Pentru ca la noi pe primul plan este calitatea, seriozitate si punctualitatea. FOTOVIDEODJ va va prezenta nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra in fotografii, imagini si sunet. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul filmarii, fotografierii si sonorizariii de nunta, putem afirma ca suntem bucurosi de fiecare moment petrecut alaturi de clientii nostri.
Detalii suplimentare
Fiecare clipa inseamna pentru noi un pas in plus in atingerea excelentei in imaginatie, imaginatie ce spune povestea unica a celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Cand filmam sau fotografiem o nunta, scopul nostru este sa creem cadre frumoase, cadre care sa spuna o poveste de la inceput pana la sfarsit, de la pregatirea dinaintea nuntii si pana la dansul de dupa taierea tortului.
Echipa FOTOVIDEODJ va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune "Da" pana dupa taierea tortului.
Nici un eveniment, fie nunta, botez, cununie sau petrecere nu este mic pentru noi, toate persoanele fiind tratate cu aceeasi seriozitate.
Toata aparatura din dotare este profesionala, de la camere video profesionale in format SD sau HD, proiectoare, steadycam-uri, aparate foto DSLR care nu au "probleme" in locuri inguste, lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende, boxe, statii de amplificare, console de mixaj, lumini inteligente, masini de fum, bule, lasser, pana la soft-urile avansate de editare care fac ca fotografiile sau filmul nuntii dumneavoastra sa arate impecabil.
38 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 14:45