Forest House - centru ingrijire varstnici

Forest House - centru ingrijire varstnici

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Centru nostru de ingrijire varstnici se adreseaza parintilor si bunicilor nostri, carora le datoram ceea ce suntem noi astazi. Dragostea, respectul, atentia pe care batranii le merita reprezinta deviza caminului nostru. Caminul „Forest House” nu este ceea ce in limbaj invechit se cheama azil. Este un centru rezidential, dotat cu mobilier si utilitati la standarde europene, unde batranii pot sa se simta bine, lipsiti de grijile cotidiene.
Detalii suplimentare
Ne propunem ca prin dedicare, profesionalism si intelegere fata de nevoile fiecaruia, sa oferim celor care va sunt parinti sau bunici o atmosfera placuta, cat mai apropiata de cea a caminului dumneavoastra. Intr-un ambient familial, cu un personal atent selectionat, caminul nostru asigura cazare in regim de pensiune completa, pe timp nedeterminat, supraveghere, ingrijire, asistenta permanenta pentru batrani paralizati, cu Alzheimer, cu handicap etc., in camere de 1, 2 si 3 paturi.
247 vizualizari Ilfov, Voluntari, 11 Jul 23 15:25