Folii lichide HSProtect de la Vectis Tet-Bucuresti

Folii lichide HSProtect de la Vectis Tet-Bucuresti

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Protejarea eficienta a tamplariei PVC, aluminiu, sticla, faianta, corpuri sanitare, usi metalice sau MDF etc pe durata lucrarilor din santier se realizeaza folosind folii lichide.
Detalii suplimentare
Foliile lichide furnizate de Vectis TET, HS Transparent si HS WaterRepellent sunt doua produse pe baza de apa cu aplicare airless. Aplicarea lor se face folosind o pompa de zugravit cu piston, capabila sa asigure minim 100bar. Dupa uscare, se formeaza o folie transparenta ce va proteja suprafetele impotriva zgarieturilor, a patarii, a depunerilor de mortar, glet etc.

Aplicarea foliei se face o singura data, la inceputul santierului, dintr-o singura trecere si intr-un singur strat si va rezista si proteja suportul pe durata lucrarilor de amenajari interioare: tencuiala mecanizata, glet, vopsea lavabila etc. La finalul santierului folia se exfoliaza dintr-o singura bucata si va lasa in urma suprafetele curate, fara pete, urme etc.

Pe durata santierului folia aplicata nu impiedica deschiderea ferestrelor, usilor etc. si rezista pe suport pana la 18 luni fara sa fie afectata de radiatia solara /UV, nu sunt reversibile in apa.

Eficienta aplicarii poate ajunge la 10-12mp/min, ceea ce va reduce dramatic manopera pentru protectia si curatarea ferestrelor.

Beneficiile utilizarii foliilor lichide

-Protectia tamplariei impotriva murdarii si zgarierii cu gleturi, vopsele, tencuieli decorative, structurate etc, inclusiv jetul de span incins rezultat la taierea cu flex

-Aplicare o singura data, intr-un singur strat, la inceputul lucrarilor

-Rezistenta foliei aplicate pe suport, pana la 18 luni

-Aplicare intr-un singur strat, dintr-o singura trecere

-Consum redus de material per mp de suport, 180-200 gr/mp

-Produs ecologic, complet pe baza de apa, fara continut de solventi sau alte substante organice.

-Rezistenta UV, fara depolimerizari, modificari ale proprietatilor etc.

-Durabilitate ridicata, pana la 18 luni a foliei aplicate

-Durata ridicata de pastrare, pana la 18 luni, termen inscris pe eticheta

-Aplicare rapida, 10-12 mp/min, ceea ce reduce dramatic costul manoperei pt protectie.

-Aplicare o singura data pentru toata durata santierului, cu posibilitatea manevrarii ferestrelor, usilor etc fara limite
96 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 20 Sep, 13:50
Video