Folie de protectie din sticla securizata

45 RON
1 / 1 ...

Folie de protectie din sticla securizata

45 RON
Caracteristici
Accesorii Folie Nou
Descriere
Samsung J5 J530 2017 pentru tot ecranul 5D Full Glue, Neagra. Folia are adeziv pe toata suprafata ei, prin urmare aceasta adera pe tot ecranul. In acest mod se impiedica formarea urmelor sau a bulelor de aer in timpul accesarii ecranului.

Acopera si protejeaza perfect ecranul telefonului de la marginea superioara la marginea inferioara. Folia de protectie din sticla acopera inclusiv marginile curbate ale afisajului. Dimensiunile foliei protectoare sunt perfect taiate astfel ca odata aplicata aceasta nu lasa loc pe margini pentru praf sau murdarie.

Folie de protectie din sticla securizata Samsung J5 2017 pentru tot ecranul 5D Full Glue, Transparenta are o grosime extrem de redusa de 0.3mm, transparent de 99.99 si rezistenta la socuri de 9H. Folia este complet nedetectabila si aproape invizibila. Folia protejeaza ecranul impotriva celor mai dure socuri, a fisurilor, zgarieturilor si a oricarei forme de degradare. Luminozitatea, vizibilitatea si functiile tactile ale ecranului nu sunt afectate sub nicio forma prin folosirea acestei folii de protectie. Pentru o siguranta garantata folia de sticla are marginile usor rotunjite.
22 vizualizari Bucuresti 04 Mai; 10:55