Folie De Protectie Din Sticla Securizata LG G4

19 RON
1 / 1 ...

Folie De Protectie Din Sticla Securizata LG G4

19 RON
Caracteristici
Accesorii Folie Nou
Descriere
Folie din sticla securizata LG G4 va protejeaza foarte eficient ecranul telefonului. Sticla securizata din care este fabricata are transparenta de 99.99% si o rezistenta la socuri crescuta de 9H.

Cu o grosime de doar 0.2mm, aceasta folie de protectie nu va influienta deloc culorile si luminozitatea ecranului. Dupa aplicare functiile tactile ale ecranului nu sunt afectate sub nicio forma.

Folie din sticla securizata LG G4 va protejeaza ecranul telefonului impotriva zgarieturilor, a impuritatilor, apa, praf, amprente si a socurilor mecanice ce pot interveni in cazul unei cazaturi puternice.

Folie din sticla securizata LG G4 are marginile taiate 2.5D(usor rotunjite) astfel ca in momentul folosirii telefonului nu agata.

Aplicarea folie pe telefon se face foarte usor si rapid, pe ambalajul acesteia fiind detaliati toti pasii ce trebuie urmati. Pachetul contine 1 folie de protectie din sticla securizata si doua servetele pentru curatarea ecranului inaintea aplicarii(umed si uscat). Aplicarea o puteti face chiar dumneavoastra foarte usor deoarece folia este tratata cu un stat adeziv din silicon care ii ofera o lipire ferma si sigura. Foliile se pot repozitiona pe ecran daca in timpul aplicarii a intervenit o greseala si nu ati suprapus-o corect pe ecran. Tot ce trebuie sa faceti este sa o ridicati usori si sa o recentrati. Dupa ce ati alineat folia drept pe ecran apasati usor pe centrul acesteia lasand suprafata adeziva sa se lipeasca de ecran.

Foliile de protectie din sticla securizata sunt mult mai rezistente decat foliile din plastic, nu se inteapa si nu se zgarie(rezista cu succes la contactul cu obiecte ascutite sau metalice).

Folie din sticla securizata LG G4 nu acopera marginile curbate ale ecranului. In cazul telefoanelor cu ecran curbat pe margini, folia are dimensinile taiate doar pentru suprafata plana a acestora.

Folie protectie sticla securizata
Transparenta 99.99%, rezistenta socuri 9H
Grosime 0.2mm, margini taiate 2.5D(usor rotunjite) astfel ca in momentul folosirii telefonului nu agata
Nu afecteaza culorile, luminozitatea si functiile tactile ale ecranului
Va protejeaza ecranul telefonului impotriva zgarieturilor, a impuritatilor, apa, praf, amprente si a socurilor mecanice ce pot interveni in cazul unei cazaturi puternice
Aplicare foarte usoara si fara bule, folia fiind tratata cu un stat adeziv din silicon care ii ofera o lipire ferma si sigura
Nu se inteapa si nu se zgarie(rezista cu succes la contactul cu obiecte ascutite sau metalice)
Kit complet de aplicare si instructiuni detaliate.
Vezi mai multe detalii si cumpara
810 vizualizari Bucuresti 16 Apr 16:15