Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Flowers Garden - Florarie

Flowers Garden - Florarie

Caracteristici
Aranjamente florale
Descriere
Livrare flori cadou in BucurestiTrimite flori in Bucuresti prin Flowers-Garden! Folosim ambalaje dedicate pentru a livra florile in Bucuresti / Ilfov in siguranta, prin curieri proprii. Am incercat sa oferim intervale de livrare diverse, care sa acopere nevoile clientilor nostri, si sa simplificam cat de mult de poate procesul de comanda online.
Detalii suplimentare
Floraria noastra mentine o temperatura optima pentru florile proaspete folosite in buchete si aranjamente, indiferent de anotimp. Curierii nostri sunt instruiti special pentru a livra aranjamentele in conditii de anonimat, cu sau fara mesajul personalizat primit de la persoana care trimite comanda. Contactarea destinatarului se face doar la cerere, sau daca lipsesc anumite coordonate din adresa de livrare, insa pastrand supriza. Ne straduim sa respectam intervalul de livrare a buchetelor de flori in Bucuresti, si de cele mai multe ori ne incadram in intervalul mentionat. Daca va grabiti, puteti opta pentru ridicarea din florarie, iar special pentru aceste comenzi veti primi si o reducere speciala.
Aranjamente florale evenimente in Bucuresti
Oferim o atentie deosebita evenimentelor, insa si persoanelor care viziteaza locatia noastra fizica, floraria din Floreasca (asa s-a nimerit ). Florarii nostri au o experienta bogata in realizarea de buchete si aranjamente pentru evenimente (nunti, botezuri, ocazii speciale) si va stau la dispozitie cu sugestii pentru fiecare buget. Tratam cu prioritate comenzile pentru evenimentele private, motiv pentru care ne-am dedicat o zi din saptamana, speciala pentru pregatirea comenzilor de acest gen.
2 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct 22 15:00
Anunt inactiv