Florea Gheorghe si Asociatii - Societate civila profesionala de avocati

1 / 1 ...

Florea Gheorghe si Asociatii - Societate civila profesionala de avocati

Caracteristici
Categorie Avocati Drept administrativ Drept civil Drept comercial Drept fiscal Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii
Descriere
Experienta profesionala avocatiala de peste 40 de ani, exercitata la cele mai ridicate standarde de exigenta, seriozitatea, integritatea morala, disponibilitatea si loialitatea avocatilor SCPA Florea Gheorghe si asociatii sunt beneficii certe pentru fiecare client.
Ne bucuram ca relatiile profesionale cu clientii nostri sunt pastrate pentru o lunga durata, uneori, de peste 40 de ani, in conditiile in care oferim sfaturi oneste si solutii pragmatice, care au in vedere minimizarea pierderilor de timp, de energie si de resurse financiare din partea clientilor, precum si salvarea relatiilor sociale si/sau comerciale vatamate.
Detalii suplimentare
Societatea civila profesionala de avocati SCPA Florea Gheorghe si asociatii a fost printre primele infiintate in Romania dupa intrarea in vigoare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, de catre asociatii Gheorghe Florea si Nadia Florea.
Avocatul Gheorghe Florea este un nume de referinta in Romania, in special pentru asistenta juridica si reprezentare in litigii complexe, cu un grad foarte ridicat de dificultate si cu o miza semnificativa, atat financiara, cat si sub aspectul problemelor de interpretare si aplicare a legii, in varii arii de drept.
25 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 14:25