Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 22 Sep, 07:55
...
Bucuresti 11 Jul, 15:40

Anunt inactiv

Floraria Mobila - Florarie online cu livrare exclusiva

Floraria Mobila - Florarie online cu livrare exclusiva

Caracteristici
Aranjamente florale
Descriere
Floraria Mobila este un serviciu online din Bucuresti, lansat in anul 2012 care livreaza aranjamente florale de cea mai inalta calitate.
Principalul nostru scop este sa utilizam florile pentru a crea buchete atractive din punct de vedere estetic si astfel de a le veni in ajutor, celor care vor sa-i suprinda pe cei dragi.
Detalii suplimentare
Atunci cand vreti sa faceti un gest frumos si nu stiti cum puteti gasi rapid un buchet deosebit, puteti apela la noi si in 2 ore acesta va fi livrat.
Suntem preocupati continuu de calitatea florilor folosite pentru aranjamente si ne asiguram ca toate sunt de calitate superioara.
Preferam sa transformam un aranjament in arta florala si ne ferim intotdeauna de banal, de obisnuit.
Dovedim profesionalism, florarii nostri fiind calificati, iar curierii specializati. Ne asiguram ca buchetele depasesc asteptarile si ajung intr-o conditie excelenta la destinatar.
Ce poti comanda:- buchete flori- aranjamente florale unice- buchete pentru ocazii speciale (zi de nastere, onomastica, Craciun)- flori evenimente- cosuri cu flori- cadouri personalizate- coroane funerare
Avantaje:- transport gratuit in Bucuresti, livrare si in zonele limitrofe- trimitem fotografia reala a produsului livrat- felicitare cadou la orice comanda- cadou surpriza la a 3-a comanda
Info: livarea se face rapid, in doua ore in Bucuresti si zonele limitrofe.
435 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00
Anunt inactiv