Fitness Education School - Curs de Instructor Fitness & Personal Trainer

Fitness Education School - Curs de Instructor Fitness & Personal Trainer

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare
Descriere
Fitness Education School este una dintre cele mai mari scoli de formare profesionala in domeniul sportului si al sanatatii din Romania. Dorinta de a excela in domeniul serviciilor sportive si de sanatate, ne-au determinat sa ne extindem pe intreg teritoriul tarii, fiind prezenti, prin intermediul cursurilor acreditate organizate, in Arad, Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Hunedoara, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Campulung.
Detalii suplimentare
Scoala de fitness,  Fitness Education School pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de cursuri autorizate care ofera, pe langa tehnicile particulare fiecarui domeniu abordat conform metodologiei cursului, si asistenta pentru dezvoltarea unui business de succes in domeniul sportului si al sanatatii, dar si programe de dezvoltare personala continua pe anumite discipline, seminarii, workshop-uri ori alte materiale informative in cadrul blogului Fitness Education School.
Cursurile acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, Instructor Aerobic, Tehnician Nutritionist sunt construite intr-o maniera extrem de angajatoare, creand o legatura puternica intre participantii la cursuri si master traineri, oferind un mediu de invatare relaxat.
Lansata pe piata din Romania, inca din anul 2013, din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 4000 de cursanti in cele 13 orase din Romania, bazandu-se pe filozofia: suntem intotdeauna deschisi sa oferim suport, know-how si un zambet sincer tuturor celor care trec pragul scolii.
Intotdeauna prietenosi, fresh si zambitori, master trainerii Fitness Education School sunt adevarati profesionisti in disciplinele pe care le predau, fie ca vorbim de campioni mondiali, europeni sau nationali la fitness si culturism, instructori cu o vasta experienta in domeniu sau medici specialisti de la cele mai importante institutii medicale. Misiunea noastra este sa fim primii in tot ceea ce facem.
Cursantii pot opta si pentru acreditare internationala suplimentara (insclusiv SUA) din partea celor doua institutii recunoscute la nivel european si mondial: EFA (European Fitness Association) si EHFA (European Health and Fitness Association).
Fitness Education School este singura scoala din Romania acreditata de Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness (AIPNSF), asociatie care doreste sa extinda constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata sanatos in randul romanilor.
Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness recunoaste activitatea Fitness Education School si apreciaza calitatea cursurilor de formare profesionala in domeniul sportului si al sanatatii in Romania.
39 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 11 Iul 23; 15:25