Fertilizant (peleti) BIOHUMUSSOL VERMICOMPOST

...

Fertilizant (peleti) BIOHUMUSSOL VERMICOMPOST

Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Humusul de rama este cel mai bun fertilizant deoarece contine concentratii inalte de bacterii benefice si alte microorganisme, multi stimulenti biologici activi pentru plante, vitamine, aminoacizi, acid fulvic si huminic, adaugate in timpul procesului digestiv al ramei. Humusul ramelor inlocuieste in totalitate orice ingrasamant chimic sau organic si contine de 100 de ori mai multi nutrienti si microorganisme benefice plantelor.

BENEFICIILE BIOHUMUSSOL PELLETS VERMICOMPOST:

Sporeste cresterea numerica si dimensionala a frunzelor si a radacinilor, cu avantajele respective ce decurg din acestea.
Biohumussol suprima ciupercile daunatoare din sol.
Microorganismele produc hormoni, vitamine, nutrienti, enzime, aminoacizi si minerale necesare chiar si plantelor tinere.
Biohumussol remediaza solurile afectate de folosirea indelungata a substantelor chimice. Prin aplicarea repetata, solul se va repopula complet cu microorganismele benefice plantelor distruse de substantele chimice, de-a lungul anilor.
Creste retentia apei in sol, micsorand cantitatea de apa folosita la irigare cu 30%.
Nu este toxic, nu arde plantele, nu are restrictii de folosire, se poate folosi in orice cultura, in sera sau pe camp, cu rezultate vizibile imediate, extraordinare!!!
Creste productiile cu pana la 80%, pentru anumite tipuri de culturi legumicole.
Biohumussol nu contine si nu ofera conditii de viata pentru E.Coli, Salmonella sau alti daunatori.

250 g = 12.50 lei

1 kg = 45 lei
Vezi mai multe detalii si cumpara
229 vizualizari Ilfov, Jilava, 28 Aug, 13:50