Fata din Dafin - Gradinita

Vezi pagina: Fata din Dafin
  • Categorie: Gradinite, scoli, licee
  • Privat
  • Cresa
  • Gradinita
  • After school
  • Beforeschool
  • Calculeaza distanta
Sector 1, azi, 11:25

Descriere anunt

Fata din Dafin - Gradinita

Centrul Educational (Gradinita, cresa), ateliere, cursuri, petreceri.

Urmarim dezvoltarea armonioasa a copiilor prin activitati si jocuri, specifice fiecarei categorii de varsta, care ofera posibilitatea de a transpune cunostintele proaspat dobandite, distrandu-se. Lucram intens pe dezvoltarea inteligentei emotionale, dezvoltarea increderii in sine, aprofundarea cunostintelor, perfectionarea abilitatilor senzoriale si motrice, dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Detalii suplimentare

Cadrele didactice cu experienta ghideaza copiii in dezvoltarea lor spre a-si atinge potentialul maxim, ii insotesc treptat, in dezvoltarea lor perceptiva, motrica si intelectuala, stimulandu-le in acelasi timp imaginatia.

Invatarea prin descoperire ii ajuta pe copii sa foloseasca experientele anterioare, sa faca corelatii, sa caute in mod activ solutii si raspunsuri la intrebari, sa descopere fenomene si adevaruri noi.

Zilnic, cadrele noastre didactice ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile metacognitive si ii incurajeaza sa se implice in propria invatare.Tot acest proiect a pornit din dorinta fondatorilor de a gasi o metoda educationala care sa corespunda nevoilor propiilor copii, determinandu-i nu numai sa exploreze noi metode de invatare, ci sa le si materializeze intr-un centru educational, dezvoltand programe educationale pentru fiecare etapa de varsta a copilului.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!