Fabrica de Mobila Spectral

Vezi pagina: Spectral Mobila
  • Destinatie Sufragerie/living
  • Mobilier complet
  • Nou
Bucuresti, azi, 13:35

Descriere anunt

Fabrica de Mobila Spectral

Spectralcom SRL este unul din cei mai mari producatori de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei. Fabrica detinuta de companie este situata in apropierea municipiului Barlad si reprezinta una din cele mai mari investitii locale cu capital integral privat.

Gama de produse fabricata de Spectralcom SRL este una completa si cuprinde piese de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, holuri, birouri si alte piese de mic mobilier.

Calitatea produselor fabricate de companie corespunde celor mai inalte exigente, fiind asigurata de un flux tehnologic automatizat care cuprinde circulare de taiat in pachet, masini automate de cantuit pe suprafete drepte sau curbe, centre de prelucrare cu comanda numerica sau prese vacuum cu membrana pentru infoliat piese din MDF.

Utilajele utilizate in fabricarea pieselor de mobilier sunt produse de unii din cei mai mari jucatori la nivel mondial din domeniu si datorita varstei medii de pana in 3 ani a utilajelor ce compun fluxul tehonologic, acestea dispun de cele mai noi tehnologii de fabricare a mobilei la ora actuala.

Pe langa reteaua de colaboratori, Spectralcom SRL opereaza 7 magazine proprii si 9 magazine in sistem de franciza sub brand-ul Spectral Mobila in Bacau, Barlad, Bucuresti, Buzau, Calafat, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Mangalia, Pitesti, Ramnicu Sarat, Sacele, Slatina, Slobozia, Targu Jiu si Tecuci.

In cele 16 magazine Spectral Mobila clientii pot admira intreaga gama de piese de mobilier fabricate de companie. Produsele pot fi achizitionate cu plata pe loc (numerar sau cu card bancar) sau in rate prin diferite institutii de creditare.

Indiferent de modalitatea de achizitie, clientii celor 16 magazine Spectral Mobila beneficiaza de transport cu autoutilitare proprii in cel mai scurt timp din momentul achizitiei, montaj asigurat de personal specializat si garantie integrala a produselor cumparate pentru o perioada de 24 de luni.

Incepand cu 2016 Spectralcom SRL opereaza si un magazin online din care clientii pot achizitiona toata gama de produse fabricate de companie.

https://www.spectral.ro

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!