Exercitii, probleme si jocuri de Chimie

20 RON
1 / 1 ...

Exercitii, probleme si jocuri de Chimie.

20 RON
Descriere
Clasa a VII-a. Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393/28.02.2017.
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 4642 din 04.04.2021 si se regaseste la pozitia nr. 81 din anexa Ordinului.


Lucrarea de fata reprezinta un auxiliar didactic util atat profesorilor, cat si elevilor si vizeaza aprofundarea, aplicarea si verificarea cunostintelor de chimie.

Conceputa in concordanta cu noile programe scolare, lucrarea reprezinta un auxiliar didactic util atat profesorilor, cat si elevilor, vizand aprofundarea, aplicarea si verificarea cunostintelor de chimie la clasa a VII-a.

Culegerea poate fi utilizata impreuna cu oricare dintre manualele aprobate, oferind o gama diversa de exercitii si probleme, insotite de rezolvari si raspunsuri. Exercitiile propuse sunt concepute conform didacticii moderne, sub forma de itemi cu alegere multipla, itemi de completare sau itemi de rezolvare de probleme, in plus, pentru o invatare temeinica si de durata, fiecare dintre cele cinci capitole ale cartii se incheie cu o serie de jocuri didactice si teste de verificare.

Vezi mai multe detalii si cumpara
31 vizualizari Bucuresti 13 Iun. '24 (19:27)