Executam si montam tamplarie cu profile

Executam si montam tamplarie cu profile

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
din PVC marcile REHAU Executam si montam tamplarie cu profile din PVC marcile REHAU si Salamander cu 3 , 5 si 7 camere de izolatie . Gama ampla de culori , uni sau imitatie lemn, formele inedite si feroneria marca G-U UNIJET si ROTO , cu inchidere in cat mai multe puncte , cu reglaj pe trei directii si microventilatie , cu antiactionare gresita si manere sekustice, satisfac gusturile cele mai exigente. Datorita multiplelor functiuni tamplaria din PVC produsa de noi se potriveste oricarui spatiu , indiferent ca este vorba de arhitectura clasica sau avangardista.
Executam si montam, din profile PVC, ferestre , usi de balcon si usi clasice de interior sau exterior , usi cu design deosebit pentru exterior sau interior, usi de terasa glisante- plan paralel ( cu glisare si cu deschidere oscilobatanta pentru aceeasi usa / fereastra), vitrine , compartimentari interioare, cu diferite tipuri de geam si de paneluri termoizolante.

Avantajele utilizarii sistemelor de tamplarie din PVC sunt :
• Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme.
• Reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic sub 1 W/(m²K).
• Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).
• Intretinere usoara , nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
• Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate ( TPE), cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
• Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 -2 mm , in functie de dimensiunea tamplariei.
• Estetica deosebita si posibilitati coloristice nelimitate.
• Feronerie germana produsa de G-U & ROTO NT , garantate la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).
16 vizualizari Bucuresti 16 Mai; 15:50