Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:05
...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:25
...
Bucuresti 11 Iul 23; 15:40

Anunt inactiv

Events by Carmen Ionita

Events by Carmen Ionita

Caracteristici
Agentii full service
Descriere
Events by Carmen Ionita, agentia de organizare evenimente private si corporate, are o experienta de peste 10 ani in domeniul planningului festiv. Cu un portofoliu impresionant, agentia se distinge prin personalizarea serviciilor, prin amploarea proiectelor si prin furnizarea de pachete complete de servicii aferente planificarii si organizarii de evenimente.
Detalii suplimentare
Atelierul de design floral al agentiei vizeaza cele mai inalte standarde in domeniul floristicii de ceremonie si decorurilor publice.
Suntem un organism antreprenorial complex, al carui scop este sa creeze cadrul unor ceremonii si povesti de dragoste unice. Va invitam sa ne cunoastem personal – caci numai asa va putem croi, proba si livra evenimentul care sa va reprezinte ca o carte de vizita. Va dam solutii, nu va promitem utopii.
Stim antidotul lui „nu se poate” si stim prea bine cum sa facem sa se poata…
Aici, la noi, este locul unde voi spuneti povestea, iar noi o regizam si o producem, cadru dupa cadru. Caci o „ecranizare” are acele valente cinematografice, cel mai adesea mai convingatoare decat romanul insusi…
Events by Carmen Ionita, agentia specializata in implinirea viselor!
4 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct 22; 15:00
Anunt inactiv