Eugen Elisei - Fotograf

Eugen Elisei - Fotograf

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Fotografie de nunta, fotografie de botez, fotografie de petreceri, fotografie corporate, fotografie imobiliara, fotografie travel, sedinte foto de familie.
Prefer fotografia de nunta pentru ca exista intotdeauna o poveste noua, unica, incarcata de emotie. Privirile pline de iubire ale mirilor, o lacrima discreta surprinsa pe fata unei mame, veselia domnisoarelor de onoare, nostalgia unui cuplu matur in mijlocul nuntii, toate acestea si multe altele in plus, ma inspira sa surprind emotia si sa o transform in eternitate prin fotografie.
Detalii suplimentare
Imi place sa fotografiez copii. Indiferent de varsta, ca sunt la o petrecere organizata, la o sedinta foto, la concursuri, inceput de an scolar, sau pur si simplu la joaca. Copiii sunt iubire neconditionata si sunt mereu prezenti in tot ceea ce fac. Nu exista regie mai buna decat viata insasi iar ei o traiesc din plin. Bucuria, trairea, joaca si zambetul autentic al copiilor imi provoaca atentia si aparatul foto instant.
Fotografia pentru mine este o mare pasiune ce mi-a adus in viata multa bucurie si relaxare. Orice tip de fotografie aleg, va fi pentru mine o mare incantare.
45 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00