Epilare progresiv definitiva laser Soprano ICE

Epilare progresiv definitiva laser Soprano ICE

Descriere
Scapa de firele de par nedorite de pe corp. Pentru doamne si domni. LaserSalons.ro Bucuresti. Consultatie gratuita. Programeaza-te acum!,
Detalii suplimentare
Salut, Noi suntem LaserSalons.ro

βœ…Beneficiile Epilare Definitiva Soprano Ice: Rezultate 100% garantate. βœ…
πŸ† 1. Este un tratament foarte sigur. ❗ Epilare progresiv definitiva laser Soprano ICE pentru doamne si domni. Siguranta acestui tratament este confirmata si de faptul ca acest echipament este singurul agreat FDA (Food and Drug Administration), agreere dificil de obtinut datorita necesitatii respectarii unor standarde foarte inalte. !

πŸ† 2. Este practic nedureroasa ❗ Datorita faptului ca safirul aplicatorului este racit cu ajutorul unui sistem foarte performant tratamentul de epilare laser este practic nedureros. Tehnologia ICE β„’ raceste suprafata pielii – prevenind arsurile superficiale, permitand astefel un tratament practic nedureros, dar extrem de eficient.

πŸ† 3. Singurul echipament cu rezultate dovedite clinic. ❗ Laserul ca tehnologie folosita in epilare a aparut pentru prima data in 1960 insa a fost rapid abandonat datorita efectelor negative ce le avea asupra pielii. In acest moment tehnologia laser a evoluat foarte mult datorita cercetarilor si studiilor medicale facute de marii producatori. Avand in vedere riscurile pe care le poate presupune folosirea tehnologiei Laser, alegerea unui echipament performant pentru efectuarea tratamentului de epilare laser este extrem de importanta. Soprano Ice este singurul echipament care foloseste tehnologia intr-un singur aplicator si care are peste 10 ani de studii clinice si studii de cazcare dovedesc siguranta si eficienta tratamentului Soprano Ice.

πŸ†4. Este un tratament eficient pe toate tipurile de ten inclusiv pe pielea bronzata.❗ Metoda SHR Soprano ICE afecteaza melanina pielii folosind o metoda unica, permitand efectuarea procedurii in orice moment al anului, precum si pe pielea bronzata. Mai mult, expunerea la soare este mai putin traumatica pentru piele in urma tratamentului SHR. Combinarea celor 3 lungimi de unda si metoda SHR permit echipamentului sa tinteasca pigmentii din firul de par "ocolind" practic pigmentul din piele (fiecare pigment este afectat de o anumita lungime de unda a radiatiei Laser). In acest fel, tratamentul cu Soprano Ice este eficient si sigur pe toate tipurile de ten, inclusiv pe pielea bronzata.

πŸ†5. Este un tratament eficient atat pentru femei cat si pentru barbati. ❗ Chiar daca exista diferente fiziologice intre barbati si femei (diferente de pilozitate, sensibilitate, numar de fire de par pe cm patrat, etc) tratamentul este extrem de eficient atat pentru femei cat si pentru barbati. Asadar, toti puteti spune adio parului nedorit.

De notat:

πŸ† Rezultate πŸ’― garantate DOAR cu epilarea definitiva de la Soprano ICE by Alma laser ❗❗

πŸ†οΈ Epileaza-te intodeauna in siguranta cu SOPRANO ICE ❗❗

οΈπŸ†οΈ Este cel mai performant laser in epilarea progresiv definitiva folosit de toate vedetele de la noi si internationale ❗❗

πŸ† SOPRANO ICE - "the best" PREMIAT laser in epilarea progresiv definitiva in tara si international ❗❗

πŸ† SOPRANO ICE - laser medical - siguranta garantata cu ORIGINALUL Soprano Ice ❗❗

πŸ† SOPRANO ICE - actioneaza pe toate cele 6 tipuri de piele / ten ❗❗β˜‘οΈ Ai vazut Super ofertele de nerefuzat pentru Epilarea progresiv definitiva Soprano Ice pe care le avem ❓❓

βœ… 1. La fiecare 2 abonamente la pret de lista al treilea este gratis. ( 2 + 1 FREE)
βœ… 2. Vara vine cu 30% discount pentru orice abonament individual.
βœ… 3. Recomanda un prieten/a si ai 10% discount instant pentru tine si pentru el/ea.
βœ… 4. Cumpara 2 vouchere gift card de epilare definitiva si la al treilea primesti 50% discount. Le poti oferi catre 3 persoane diferite sau aceleasi persoane dragi.


πŸ“Œ Suna pentru pachetele din OFERTA si ai diverse zone gratuit❗❗❗

πŸ“Œ Programari:

☎ 0761164831 / 0217963846

🌏 Str. George Enescu, Nr. 25, sector 1, Piata Romana, Bucuresti (langa Journey Pub)

@ Email: info@LaserSalons.ro | Website: www.LaserSalons.ro

Programari: https://appointments.clinicsoftware.com/lasersalons/online-booking/services/9


Deviza noastra:
Atunci cand arati bine, te simti bine si creste increderea in tine! Dorim sa oferim cele mai bune servicii folosind cele mai performante tehnologii existente in industrie.
Zi de zi, cu pasiune si pricepere oferim servicii de ingrijire si infrumusetare, folosind mereu cele mai inovatoare tehnici si produse profesionale pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Ne ghidam dupa inalte standarde cand vine vorba de serviciile oferite.

Va oferim ingrijirea la un nivel inalt, un complex al serviciilor care sa cuprinda tot ceea ce este necesar ingrijirii. Serviciile de epilare corporala, tratamentele diverse se dedica atat barbatilor, cat si femeilor. Indiferent de sezon, epilarea se impune, precum si orice metoda menita sa completeze misiunea de cosmetizare a corpului.
172 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:15
Video