Embassy Lake View - Salon evenimente

Embassy Lake View - Salon evenimente

Caracteristici
Saloane evenimente
Descriere
Petrecere rafinata in aer liber, ceremonie intima pe malul lacului, eveniment in cerc restrans pe ponton sau unul de anvergura in salile noastre impecabil decorate – toate iti stau la dispozitie la Embassy Lake View.
Detalii suplimentare
Petrecerea de nunta in salile noastre confortabile de pe marginea lacului, cu arcade luminoase si dotari moderne. Salile sunt dotate cu mese rotunde de banqueting (8/10 persoane), scaune chiavari si chameleon, decoratiuni de masa, fete de masa, servete, zona de bar, lobby, sistem de iluminat ambiental multicolor, sonorizare, ventilatie/ climatizare, internet wireless.
Accesul invitatilor pe terasa festiv decorata si pe pontoanele romantice la umbra salciilor. Terasa are o capacitate de pana la 600 invitati, dispune de copertina retractabila, bar exterior, mobilier de gradina, baldachine, ghirlande luminoase.
Pentru ca tematica nuntii sa fie intr-adevar una regala, Embassy Lake View va recomanda cei mai buni furnizori in domeniu si iti pune la dispozitie un wedding planner dedicat.
Pozitionarea pe malul lacului, terasa generoasa si ponton, 3 sali de evenimente cu o arhitectura moderna, bucatarie proprie complet utilata, o echipa de bucatari cu renume, parcare privata, paza, loc de joaca pentru copii, plimbare cu barcuta pe lac, posibilitatea organizarii evenimentelor in aer liber.
267 vizualizari Ilfov, Mogosoaia, 16 Oct, 15:00