Elzada - Restaurant

Elzada - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc 51 -100 locuri Terasa : da
Descriere
O locatie eleganta si spatioasa situata in parcul Tineretului care poate indeplini nevoile diverselor tipuri de evenimente - nunta, corporate, ceremonii de gala. Restaurant Elzada dispune de o sala de evenimente cu o capacitate maxima de 70 de locuri, si o terasa exterioara cu o capacitate de 200 locuri.
Suntem specialisti in bucataria romaneasca si internationala si ne axam pe mancare si mirodenii proaspete, pentru a va oferi aroma perfecta ce va va rasfata simturile.
Bucatarii nostri experimentati sunt excelent pregatiti, reusind sa livreze prin preparatele lor experiente de neuitat.
Detalii suplimentare
Reputatia noastra in organizarea de evenimente se bazeaza pe abilitatea noastra de a ne adapta preferintelor dumneavoastra si a va oferi un gust bine echilibrat si savuros.
Decorul plin de gust si ambianta mangaietoare, interiorul spatios, scaunele confortabile si peisajul atragator va vor spori in continuare placerea de a organiza un eveniment in salonul noastre. Fie ca doriti sa gazduiti o petrecere cu multi invitati, fie ca preferati un eveniment intim, la noi veti gasi exact ce aveti nevoie.
Chiar daca aveti nevoie de servicii pentru o intalnire corporate, o nunta sau un banchet, echipa Elzada  adauga un strop de calitate evenimentului dumneavoastra.
582 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 16 Oct, 15:00