Eleven - Restaurant

Eleven - Restaurant

Caracteristici
Restaurante Specific: international Peste 200 Terasa : da Catering: da
Descriere
Preparate Savuroase – Servicii Ireprosabile – Ambianta Placuta
Restaurant Eleven reuseste sa aduca o parte din bucataria internationala in Romania, prin modul traditional de preparare si ingredientele proaspete si de calitate.
Eleven isi propune sa te surprinda prin savoarea preparatelor sale si prin priceperea si dedicatia personalului.
Detalii suplimentare
Amplasat intr-un cartier linistit al Bucurestiului, intr-o zona ferita de agitatia orasului, Eleven este un loc in care te vei relaxa si vei uita de toate grijile cotidiene. Suntem convinsi ca vei reveni curand.
Intr-un decor plin de culoare, ambianta plina de farmec, Eleven iti propune un meniu elegant si rafinat bazat pe calitatea si prospetimea celor mai fine si sofisticate ingrediente, iar sarea si piperul vor da gust si savoare bucatelor romanesti si internationale, pregatite cu multa dragoste.
Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile! Flexibilitatea deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, plus amabilitatea si profesionalismul echipei noastre vor garanta reusita petrecerii dumneavoastra.
Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 320 de locuri: Eleven Ballroom cu 120 locuri, Eleven Restaurant cu 100 locuri, Eleven Kids cu 70 locuri si loc de joaca pentru copii si nu in ultimul rand Eleven Aniversaire cu 30 locuri.
824 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul 23 15:05