Elan Dent - stomatologie

Vezi pagina: Elan Dent
Sector 2, 10 oct, 11:25

Descriere anunt

Elan Dent - stomatologie

Este locul unde, confortul si tehnologia avansata va creeaza cadrul ideal de tratament pentru toate tipurile de afectiuni stomatologice. Medicii nostri va vor oferi cele mai bune conditii si tratamente in timpul vizitei dumneavoastra la stomatolog.

Detalii suplimentare

Va oferim :Consultatie gratuita ( Pacientul trebuie sa beneficieze de o cit mai buna comunicare intre el si medic asfel incit indiferent de pregatirea pacientului acesta trebuie sa ajunga la o intelegere adecvata a unui viitor plan de tratament.

Profilaxie (Detartraj cu ultrasunete);

Periaj profesional ( Se urmareste realizarea unui echilibru benefic mentinerii starii de sanatate dentara. Rezultatele masurilor profilactice se apreciaza pe o durata lunga de timp. Putem mentiona printre aceste masuri: detartraj (cu ultrasunete), periaj profesional, control periodic al starii de sanatate al cavitatii bucale, educatie sanitara)

Odontologie (opturatii dentare, plombe);

Incrustatii;Protetica;Parodontologie;Ortodontie Chirurgie oro-dentara ( Extractii dentare;Extractii de dinti inclusi (molari de minte, canini, alti dinti) Aditie de os; Lifting de sinus maxilar; Regularizari de creasta alveolara; Rezectie apicala; Chistectomii; Operatii de lambou; Endodontie ;Implanturi dentare Cosmetica dentara; Manoperele chirurgicale se executa sub anestezie, fara durere , in conditii de maxima siguranta.

Caracteristici, dotari

Specialitate
Stomatologie

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!