Ecaterine & Dimitri Band - Trupa cover

Ecaterine & Dimitri Band - Trupa cover

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Suntem un band de nunta sustinem evenimente, petreceri private, nunti, botezuri si party-uri corporate 100% Live atat in Bucuresti cat si in tara cu o muzica antrenanta, un show plin de energie pozitiva, care iti ofera garantat un eveniment reusit.
Detalii suplimentare
Experienta de scena a celor doi solisti Ecaterine si Dimitri, stilul, tinutele, repertoriul care nu te lasa sa stai jos, muzica antrenanta care include toate genurile, inclusiv folclor reinterpretat, fiecare repriza muzicala, colajele care trec dintr-o melodie in alta, fara pauze, vor crea atmosfera potrivita pentru invitatii de toate varstele. Va garantam un show care aduce culoare si buna dispozitie evenimentului tau!
Suntem un grup de muzicieni, cover band, trupa cover – Ecaterine & Dimitri Band sunt artisti cunoscuti publicului si in urma multor aparitii televizate. Abilitatile muzicale ale membrilor le permit abordarea unui repertoriu foarte variat, cantat in engleza, romana, rusa, italiana, spaniola si gipsy ce strabate o paleta stilistica multicolora, de la marile hituri internationale pana la indragitele melodii romanesti, trecand prin pop music, disco, dance, blues, rock, rhythm and blues, soul, reggae, cantece italiene si latino, de la piese nemuritoare pana la ultimele piese auzite la radio.Cand iti doresti la evenimentul tau muzica buna, distractie, atmosfera dinamica… noi suntem aici pentru evenimentul tau: iti oferim un concept unic de show, o orchestra pentru evenimentul tau
1.869 vizualizari Bucuresti 16 Oct, 15:00