DueFood - Servicii de catering

DueFood - Servicii de catering

Caracteristici
Restaurante Specific: romanesc Catering: da
Descriere
DueFood va ofera servicii de catering cu meniu saptamanal pentru angajati. Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra si am venit in ajutorul dumneavoastra cu oferte de meniu saptamanal pentru angajati care asigura o alimentatie rationala conceputa de nutritionistul nostru.
Detalii suplimentare
Noi livram mancarea la locul ales de dumneavoastra fie birou, centru medical sau chiar daca lucrati intr-un loc mai putin conventional. Precum ar fi un santier sau diferite platforme de lucru. Pentru a va multumi intru totul meniurile se pot stabili de comun acord cu angajati in vederea asigurarii unui serviciu complet pentru masa de pranz sau seara/ mic dejun.
Pentru ca serviciile noastre de catering sa fie la cel mai inalt nivel de igiena livram mancarea in ambalaje de unica folosinta din polipropilena conform ultimelor norme din domeniu. Pe langa mancare se vor aduce si tacamuri de unica folosinta cu servetel pentru fiecare persoana in parte. Livrarea se face in containere izoterme sau marmite izoterme. In functie de produsele livrare si conform termenilor din contractul de catering.
481 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 14:50