Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 11 Iul. '23 (15:15)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:40)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)

Anunt inactiv

Dream On Band - Trupa cover

Dream On Band - Trupa cover

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Nu suntem doar trupa de cover, suntem cei care iti garanteaza o atmosfera senzationala. Ne ocupam de tot ce tine de partea muzicala astfel incat sa nu trebuiasca sa inveti acum ce inseamna backline, unde se pozitioneaza schela de lumini si de unde sa faci rost de un DJ. Playlistul variat iti va oferi lejeritatea de a alege exact ce iti doresti pentru ca evenimentul tau sa fie exact asa cum ti l-ai imaginat. Fie ca ai nevoie de o trupa cover pentru un corporate party sau de un cover band nunta, trupa Dream On va fi mereu alegerea potrivita.

Echipa noastra este formata din doi solisti vocali, basist, chitarist, clapar/pianist, tobosar, booking agent, inginer de sunet, tehnicieni, tour manager.
Prin spectacolele noastre live, ne dorim sa transmitem invitatilor bucurie si totodata emotie. Cu un playlist complex de cover-uri dupa piese romanesti si internationale, putem acoperi orice fel de gen sau preferinta muzicala. Chiar si muzica populara! O petrecere alaturi de trupa noastra va fi una memorabila pentru voi si invitatii vostrii! Lasa totul pe seama noastra si distractia este garantata!Muzica Live 100%, Sonorizare, Scena, Lumini, Sunetist, Dj Profesionist.
8 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct. '22 (15:00)
Anunt inactiv