Draperie blackout cu in, albastru turcoaz

50 RON
1 / 1 ...

Draperie blackout cu in, albastru turcoaz

50 RON
Caracteristici
Articole textile Perdele, draperii, jaluzele
Descriere
Atunci cand vorbim de amenajarea sau decorarea camerei de zi sau a dormitorului, alegerea perdelelor si a draperiilor reprezinta un pas important, intregind atmosfera unei case primitoare. Pe langa aspect, draperiile au si un rol functional: filtrarea luminii soarelului, crearea unei lumini difuze sau sporirea gradului de intimitate pe care ti-l doresti.

Draperiile black-out au la baza un procedeu special prin care intre doua straturi de textile este tesut un al treilea cu fire textile negre, ce ajuta la blocarea luminii din afara incaperii cu pana la 100%. In acelasi timp, acest gen de draperii este foarte util pentru reducerea pierderilor de temperatura de la geamuri, fiind o varianta pentru imbunatatirea izolatiei termice.

Intretinere produs

Instructiuni intretinere

1. Se spala la 30°C sau manual

2. Nu se folosesc inalbitori chimici si nu se usuca prin centrifugare

3. Se calca la o temperatura normala

4. Inainte de prima utilizare, va recomandam spalarea draperiei pentru a evita eventualele impuritati din momentul ambalarii

Nota:

Pozele apartin website-ului lumeatextilelor.ro si sunt 100% reale, insa, pot exista diferente mici de culoare, in functie de monitorul dvs.

Draperiile se fac la comanda, pe dimensiunile solicitate de client. Acestea nu vor putea fi returnate.

Inainte de prima utilizare, va recomandam spalarea draperiilor pentru a evita eventualele impuritati din momentul ambalarii.

LEI / METRU LINIAR
Vezi mai multe detalii si cumpara
167 vizualizari Bucuresti 23 Mar 23:00