Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti ieri; 14:42
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:45)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:25)

Anunt inactiv

Dolphy - Frizeria copiilor

Dolphy - Frizeria copiilor

Caracteristici
Frizerie
Descriere
Suntem si noi parinti si astfel am creat „Dolphy” ca un salon de frizerie si coafura special dedicat pentru copii, menit sa le ofere o experienta de neuitat. Salonul a fost deschis in anul 2013 in Complexul Comercial Vitantis, Bucuresti, sectorul 4, langa targul auto Vitan. Din septembrie 2017 ne-am mutat in Sun Plaza Shopping Center, Mall-ul din Calea Vacaresti nr. 391, sector 4.

Aceasta locatie de vis a fost gandita spre a face viata mai usoara parintilor transformand tunsul piticilor intr-o activitate distractiva. Copiii intra in salonul nostru ca intr-o adevarata tara a minunilor plina de culoare si de jucarii si pot lua loc in scaunelele speciale in forma de masinute si motociclete pentru a porni in aventura. Chiar si bebelusii vor fi facuti sa se simta in largul lor la „Primul tuns al bebelusului”  - un moment special pe care il vom imortaliza pentru ca dvs. sa vi-l amintiti pentru totdeauna.
Avem scaune si tunsori speciale si pentru mamici, tatici sau bunici pentru ca dorim ca „Dolphy” sa devina salonul preferat al familiei dumneavoastra.
„Dolphy – frizeria copiilor” este un loc al distractiei! L-am amenajat cu dragoste chiar pentru tine si l-am dotat cu :
scaunele vesele cu masinute sau animaleecrane TVbaloane si baloane de sapunjucariiacadele sau jucarii gratis din cosul nostru special cu surprize
20 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv