Dolphy - Frizeria copiilor

Vezi pagina: Frizeria Dolphy
Sector 4, 16 oct, 15:01

Descriere anunt

Dolphy - Frizeria copiilor

Suntem si noi parinti si astfel am creat „Dolphy” ca un salon de frizerie si coafura special dedicat pentru copii, menit sa le ofere o experienta de neuitat. Salonul a fost deschis in anul 2013 in Complexul Comercial Vitantis, Bucuresti, sectorul 4, langa targul auto Vitan. Din septembrie 2017 ne-am mutat in Sun Plaza Shopping Center, Mall-ul din Calea Vacaresti nr. 391, sector 4.

Detalii suplimentare

Aceasta locatie de vis a fost gandita spre a face viata mai usoara parintilor transformand tunsul piticilor intr-o activitate distractiva. Copiii intra in salonul nostru ca intr-o adevarata tara a minunilor plina de culoare si de jucarii si pot lua loc in scaunelele speciale in forma de masinute si motociclete pentru a porni in aventura. Chiar si bebelusii vor fi facuti sa se simta in largul lor la „Primul tuns al bebelusului”  - un moment special pe care il vom imortaliza pentru ca dvs. sa vi-l amintiti pentru totdeauna.

Avem scaune si tunsori speciale si pentru mamici, tatici sau bunici pentru ca dorim ca „Dolphy” sa devina salonul preferat al familiei dumneavoastra.

„Dolphy – frizeria copiilor” este un loc al distractiei! L-am amenajat cu dragoste chiar pentru tine si l-am dotat cu :

scaunele vesele cu masinute sau animaleecrane TVbaloane si baloane de sapunjucariiacadele sau jucarii gratis din cosul nostru special cu surprize

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!