Düfa Superweiss 16,5 L vopsea lavabila alba

1 / 1 ...

Düfa Superweiss 16,5 L vopsea lavabila alba

Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Düfa Superweiss este o vopsea pe bază de dispersie cu capacitate mare de acoperire, alb mat, de calitate profesională, rezistentă la uzură, destinată utilizării pe suprafeţe interioare, pereţi şi tavane, în spaţiile de locuit sau de lucru. Se pretează pentru suprafeţe interioare de orice fel, ca de exemplu: tencuială, beton, zidărie, gips – carton, tapete din hârtie sau imprimate (cu indicaţia de a fi vopsite), cât şi pentru revopsirea zugrăvelilor vechi, nedeteriorate pe bază de dispersie.
Düfa Superweiss este un produs inofensiv faţă de aerul din încaperi, deoarece emisiile sunt minimalizate, nu conţine diluanţi sau plastifianţi.
Suprafeţele finisate cu Düfa Superweiss au o mare rezistenţă la spălare. Düfa Superweiss este un produs uşor de aplicat şi cu un randament foarte bun.
Specificatii produs:
Ambalare recipienţi din plastic de 16,5 litri
Destinatie vopsitorii interioare de înaltă calitate cu grad deosebit de alb
Mod de aplicare
Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat în prealabil cu Düfa Tiefgrund LF sau cu Düfa Weissgrund, în funcţie de stratul suport.
Consum orientativ
Aproximativ 0,15 litri/m2 în funcţie de rugozitatea şi absorbţia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.
Timp de uscare
In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 60% umiditate relativă a aerului, cca. 4 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in opera
Intre +5oC şi +30oC
Utilizabil
24 luni de la data fabricaţiei, în ambalaj nedeschis şi depozitat în spatii răcoroase, uscate dar ferite de îngheţ
Vezi mai multe detalii si cumpara
25 vizualizari Buzau, Ramnicu Sarat, 28 Apr; 19:10