Düfa Superweiss 16,5 L vopsea lavabila alba

Vezi pagina: Vindem-ieftin.ro
  • Vopsele, zidarii, tencuieli
Ramnicu sarat, 05 dec, 19:10

Descriere anunt

Düfa Superweiss 16,5 L vopsea lavabila alba

Düfa Superweiss este o vopsea pe baza de dispersie cu capacitate mare de acoperire, alb mat, de calitate profesionala, rezistenta la uzura, destinata utilizarii pe suprafete interioare, pereti si tavane, in spatiile de locuit sau de lucru. Se preteaza pentru suprafete interioare de orice fel, ca de exemplu: tencuiala, beton, zidarie, gips – carton, tapete din hartie sau imprimate (cu indicatia de a fi vopsite), cat si pentru revopsirea zugravelilor vechi, nedeteriorate pe baza de dispersie.

Düfa Superweiss este un produs inofensiv fata de aerul din incaperi, deoarece emisiile sunt minimalizate, nu contine diluanti sau plastifianti.

Suprafetele finisate cu Düfa Superweiss au o mare rezistenta la spalare. Düfa Superweiss este un produs usor de aplicat si cu un randament foarte bun.

Specificatii produs:

Ambalare recipienti din plastic de 16,5 litri

Destinatie vopsitorii interioare de inalta calitate cu grad deosebit de alb

Mod de aplicare

Se aplica cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fara grasimi si impuritati sau impregnate cu rasini, ceara, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat in prealabil cu Düfa Tiefgrund LF sau cu Düfa Weissgrund, in functie de stratul suport.

Consum orientativ

Aproximativ 0,15 litri/m2 in functie de rugozitatea si absorbtia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregatirea unor suprafete de proba.

Timp de uscare

In conditii de temperatura + 20°C si max. 60% umiditate relativa a aerului, cca. 4 ore. La temperaturi scazute si grad de umiditate ridicat acesti timpi se prelungesc.

Temperatura punere in opera

Intre +5oC si +30oC

Utilizabil

24 luni de la data fabricatiei, in ambalaj nedeschis si depozitat in spatii racoroase, uscate dar ferite de inghet

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!