149 Lei

DESERT STORM KHANEEN 100ML FEMEI EDP

Vezi pagina: Dubai Aromas
  • Parfumuri dama
  • Alt brand
Pantelimon, 10 nov, 22:10

Descriere anunt

DESERT STORM KHANEEN 100ML FEMEI EDP

Tip Produs

Apa de Parfum

Pentru

Femei

Size

100ml

Categorie Olfactiva

Orientale, Dulce

Tip Aplicare

Vaporizator

Desert Storm de la Khaneen parfum arabesc O adevarata furtuna de arome orientale. Un amestec de note fine se reunesc pentru a crea un parfum cu adevarat intoxicant.

Notele de varf aduc in prim plan arome de trandafir de Taif acorduri fine de citrice, de grapefruit amestecate armonios cu mirosuri balsamice. Notele de mijloc contopesc cu arome senzuale dulci de vanilie, caprifoi si mirosuri usor fructe care lumineaza intreaga creatie. In cele din urma notele de baza, cu arome balsamice de tamaie de Yemen, ambra mosc si acorduri suave, florale desavarsesc un parfum elegant, delicat si rafinat.

Cu Desert Storm paseste in noua lume araba, moderna si mai sofisticata, dar puternic inradacinata in traditiile Orientului! Pentru a regasi acesta mare istorie imbinata cu elemente moderne. Khannen parfumuri de nisa creat un amestec de note orientale a parfumurilor care vor deveni parte inseparabila a fiecarei ocazii. O colectie impresionanta de parfumuri arabesti care reprezinta cautarea continua a luxului si elegantei zi de zi. Lasati-va invaluiti de cele mai ametitoare amestecuri de note si arome. Produse numai cu cele mai fine si rare ingrediente. Cu Khannen, doriti sa ramaneti conectati cu parfumurile (Desert Storm) si esentele praf de Aur de origine orientala. Alege esenta care te va insoti intr o calatorie senzoriala de cunoastere a propriei persoane. Descopera notele frucate, de a dreptul gurmande, intro stralucire elevata a notelor orintale dintr o compozitie surprinzator de rafinata. Incredibil de versatile parfumurile iti ofera promisiunea unei zile insorite. Orientale dulci fructate si subtile, elegande moderne dar mereu aparte. Sarbatoreste increderea si irezistibilitatea fara sfarsit prin semnatura Khannen. Pline de rafinament si prestigiu, ele aduc un omangiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!