DEBICA PASSIO 135/80R12 73T XL

100 RON
1 / 4

DEBICA PASSIO 135/80R12 73T XL

100 RON
Caracteristici
Pentru autoturisme Roti - jante - anvelope
Descriere
Dimensiuni: 135/80R12
Categorie: Turisme
Indice sarcina: 73
Indice viteza: T
Marcaje: XL. Made by Goodyear
DOT: 2020
Indice consum: E
Aderenta teren umed: C
Nivel zgomot: ))
Decibeli: 69 dB

Anvelope de vara cu dimensiunile 135/80R12 destinate turismelor. Indicele de viteza este T iar acest lucru arata ca anvelopele permit o viteza maxima de 190 km/h. Indicele de sarcina 73 semnifica o capacitate de incarcare de 365 kilograme pe fiecare roata.

Caracteristicile acestor anvelope sunt:

Anvelope de vara - concepute pentru a se comporta cel mai bine la temperaturi de peste 7 grade Celsius. Comparativ cu anvelopele de iarna sau all season, cauciucurile de vara ofera o manevrabilitate sporita, stabilitate la viraje si o mai buna franare la temperaturi ridicate. Acest lucru este posibil datorita compusilor speciali care ii permit anvelopei de vara sa aiba o precizie mai mare decat celelalte doua tipuri de anvelope. Anvelopele de vara au mai putine santuri pe banda de rulare, iar acest lucru inseamna ca o cantitate mai mare de cauciuc intra mereu in contact cu asfaltul, asigurand astfel maximum de aderenta si stabilitate chiar si la viteze mari.

Extra Load (inscriptia XL, RF sau REINFORCED) - aceste anvelope sunt ranforsate, fiind concepute pentru a sustine o masa mai mare si a fi umflate la o presiune superioara anvelopelor standard. Datorita rigiditatii mai mari a flancului, anvelopele XL au o stabilitate mai buna la viraje comparativ cu anvelopele standard.

Clasa C de franare pe carosabil ud. modelul Passio de la DEBICA franeaza cu 11 metri mai rapid decat o anvelopa care are clasa F de aderenta (test efectuat pe carosabil ud, la o viteza de rulare de 80 km/h).

Despre producatorul acestor anvelope:

Compania Debica S.A. este lider in Polonia la productia de anvelope pentru pasageri si pentru autoutilitare.
Incepand cu anul 1995 Debica a devenit parte a companiei americane Goodyear Tire & Rubber.
In prezent Debica se mandreste cu faptul ca beneficiaza de tehnologiile si know-how-ul marelui producator american.
Vezi mai multe detalii si cumpara
437 vizualizari Neamt, Piatra-Neamt, 18 Sep, 17:45