De acum, pentru totdeauna de Bella Andre

19 RON
1 / 2

De acum, pentru totdeauna de Bella Andre

19 RON
Descriere
Seria „Familia Sullivan“

Pana la varsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei sapte frati si surori, pe care i-a crescut dupa moartea tatalui lor. Dar, cand toate planurile lui de viitor se duc de rapa, iar viata perfecta la care visase se dovedeste a fi doar o minciuna, Marcus are nevoie de o noapte nesabuita pentru a lasa totul in urma. Si ce poate fi mai eliberator decat o aventura cu o necunoscuta intalnita intr-un club?

Nicola Harding este o cantareata celebra nu numai pentru muzica ei captivanta si senzuala, ci si pentru frumusetea ei. Insa nimeni nu stie ca sub imaginea de bomba sexy se afla o fata singura, tradata de un barbat care a iubit mai mult faima decat pe ea. De teama sa nu fie ranita din nou, Nicola jura sa nu-si mai deschida inima in fata nici unui barbat – nici macar in fata barbatului superb, cu ochi intunecati si plini de dorinta, pe care il intalneste intr-un club si cu care decide sa aiba o aventura de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum si-au propus Marcus si Nicola, iar atractia incredibila dintre ei naste o legatura mai profunda decat si-au imaginat. Si, desi cad de acord sa-si consume aventura si apoi sa se intoarca fiecare in lumea lui, se pare ca destinul are alte planuri pentru ei.
Vezi mai multe detalii si cumpara
159 vizualizari Bucuresti 20 May, 19:25