18,51 Lei

De acum, pentru totdeauna de Bella Andre

Vezi pagina: Cartepedia
Bucuresti, 25 apr, 19:25

Descriere anunt

De acum, pentru totdeauna de Bella Andre

Seria „Familia Sullivan“

Pana la varsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei sapte frati si surori, pe care i-a crescut dupa moartea tatalui lor. Dar, cand toate planurile lui de viitor se duc de rapa, iar viata perfecta la care visase se dovedeste a fi doar o minciuna, Marcus are nevoie de o noapte nesabuita pentru a lasa totul in urma. Si ce poate fi mai eliberator decat o aventura cu o necunoscuta intalnita intr-un club?

Nicola Harding este o cantareata celebra nu numai pentru muzica ei captivanta si senzuala, ci si pentru frumusetea ei. Insa nimeni nu stie ca sub imaginea de bomba sexy se afla o fata singura, tradata de un barbat care a iubit mai mult faima decat pe ea. De teama sa nu fie ranita din nou, Nicola jura sa nu-si mai deschida inima in fata nici unui barbat – nici macar in fata barbatului superb, cu ochi intunecati si plini de dorinta, pe care il intalneste intr-un club si cu care decide sa aiba o aventura de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum si-au propus Marcus si Nicola, iar atractia incredibila dintre ei naste o legatura mai profunda decat si-au imaginat. Si, desi cad de acord sa-si consume aventura si apoi sa se intoarca fiecare in lumea lui, se pare ca destinul are alte planuri pentru ei.