599 Lei

Cusca Transport Caini Skudo 7

Vezi pagina: Happypets.ro
  • Hrana, accesorii
Bucuresti, 15 ian, 11:25
Urca anuntul primul in lista

Descriere anunt

Cusca Transport Caini Skudo 7

Cusca Skudo ii ofera cainelui extra siguranta in timpul calatoriilor scurte sau lungi, datorita incuietoarelor. Doua compartimente mari ofera spatiu aditional pentru hrana si alte accesorii.

Cusca include un bol practic din plastic pentru hrana / apa care se ataseaza de grilajul usii frontale . Usa se deschide in exterior sau poate fi detasata complet.

Usa cu grilaj la custile marimea 5, 6 si 7 este echipata cu gratii suplimentare. Transportatorul Gulliver este acceptat de majoritatea companiilor aeriere (conform regulamentelor IATA).

Cusca are si un maner si poate fi folosita foarte convenabil cu setul de roti Skudo. (vandut separat)

Accesorii (vandute separat):

Setul de roti include 2 roti pentru partea frontala, cu mecanism de blocare si doua roti fixe pentru spate. Nu e nevoie de instrumente pentru atasarea setului de roti la cusca. Rotile nu sunt incluse si trebuie comandate separat de cusca.

Nota: aceasta cusca a fost construita conform regulamentelor actuale IATA (Live Animal Regulations).

Atentie: standardele de acceptare pentru custile de transport depind de ficare linie aeriana in parte!

De aceea va recomandam sa verificati daca marimea aleasa se conformeaza cu regulamentele liniei aeriene cu care calatoriti.

Unele companii aeriene cer securizarea custii de transport cu sfoara sau suruburi (nu sunt incluse). Puteti face acest lucru prin legarea usii de acoperis cu un snur si aditional partea laterala. Totodata puteti prinde baza de capac cu suruburi pentru un plus de siguranta.

Dimensiuni: Lungime: 105 × latime: 76 × inaltime: 73 cm

Greutate cusca: 9.9 kg

Greutate suportata: 45 kg