Crinul pacii (Spathiphyllum wallisii)

35 RON
1 / 1 ...

Crinul pacii (Spathiphyllum wallisii)

35 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Denumire Spathiphyllum wallisii - purifica aerul
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 45.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 70.00
Descriere

Spathiphyllum wallisii, sau crinul pacii este o planta purificatoare a aerului din locuinta, ce aduce o stare de bine si te fereste de razele emise de aparatele elctrocasnice. Aceasta planta are capacitatea de a elimina chiar si substantele toxice provenite din fumul de tigara, dar si acetona, amoniacul, benzenul si xilenul. Pe langa aceste beneficiii, are si rolul de „dezumidificator” in incaperile in care umiditatea atmosferica este prea ridicata. Spatifilum poate fi amplasata chiar si in dormitor. Planta este originara din America si Asia, este decorativa prin frunze si prin florile sale care se mentin pe planta o perioada lunga a anului.

Cumpara planta purificatoare a aerului din incaperi, crinul pacii, iar prin serviciul nostru de livrare plante de interior va ajunge in cel mai scurt timp la tine acasa!

Ingrijire Spatifilum:

Necesar apa: Spathiphyllum necesita cantitati mai ridicate de apa in sol comparativ cu restul plantelor, insa intre doua udari pamantul trebuie sa respire. In timpul verii udati Crinul pacii de doua ori pe saptamana si iarna saptamanal, sau in functie de necesitate. Deoarece frunzele sunt subtiri, adaptate zonei de origine (umede) asigutati pulverizarea zilnica.

Necesar fertilizare: Spatifilum poate fi fertilizata de doua ori pe luna in perioada cresterilor active si lunar iarna.

Transplantarea: Crinul pacii se transplanteaza anual, intr-un vas cu 1-2 cm mai mare si pamant universal.

Necesar lumina: Crinul pacii poate fi amplasata atat in spatii bine luminate cat si la semiumbra, insa in niciun caz in soare direct sau in zone slab luminate.

Boli si daunatori: Planta Crinul pacii este rezistenta la daunatori, insa excesul de umiditate din sol duce la putrezirea plantei, la ingalbenirea frunzelor si la formarea musculitei albe in pamant.

Nota: Vasul decorativ nu este inclus in pret!

La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.
Vezi mai multe detalii si cumpara
433 vizualizari Cluj, Floresti, 01 Apr 10:15