CRIN - Scoala de estetica

CRIN - Scoala de estetica

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Coafura, cosmetica, manichiura
Descriere
Scoala de Estetica CRIN Bucuresti organizeaza cursuri AUTORIZATE de Makeup profesional si Stilist protezist de unghii si are o vechime de 8 ani in domeniu.
Detalii suplimentare
DESPRE ACEST CURS, PE SCURT“Cursul autorizat stilist protezist unghii cu gel incepatori Bucuresti” este conceput in special pentru persoanele care sunt la inceput de drum si care vor sa descopere secretele si noutatile in acest domeniu creativ al manichiurii, pentru a deveni o profesionista si a avea o cariera de succes in industria beauty!
Cursul de unghii cu gel este un curs complet, ce te va ajuta sa inveti totul de la zero. Nu ai nevoie de o pregatire speciala inainte sau de alte cunostiinte in domeniu. Trainerii nostri sunt aici sa te sustina si sa te ghideze la fiecare pas;Vei acumula rapid cunostintele teoretice in domeniul manichiurii cu gel si vei deprinde abilitatile unei adevarate profesioniste, cu o minima investitie financiara;Vei avea acces la cele mai noi tehnici in domeniul unghiilor cu gel, la materiale de calitate si vei primi toata atentia trainerilor nostri, astfel incat la sfarsitul cursului sa ai o baza solida;Vei beneficia GRATUIT din partea scolii CRIN de Seminarul de MIX DESIGN, iar la finalul cursului de Stilist Protezist de Unghii cu Gel, vei putea realiza diferite elemente si aplicatii de design pe unghii, astfel incat clientele tale sa beneficieze de cele mai bune servicii din partea ta!Suna acum la 0737 164 437 sau 0773 927 976, pentru a afla toate detaliile necesare rezervarii locului in aceasta grupa!
824 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 15:25