Crema pentru fata, de noapte, antiimbatranire

179 RON
1 / 3

Crema pentru fata, de noapte, antiimbatranire,

179 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire ten
Descriere
cu extract de maslin, 75 ml, La Chinata. Crema pentru fata, de noapte, cu efect antiimbatranire, de la La Chinata, asigura hidratare si netezire pielii. Avand o combinatie perfecta de ingrediente active antiimbatranire si cu o formula bazata pe minerale si oligopeptide, crema va actiona in timpul noptii si va reduce liniile de expresie de pe fata.

Crema pentru fata, de noapte, antiimbatranire, contine ca ingrediente principale ulei de masline si extract din ulei de masline, acestea avand efect hidratant, antioxidant, protejand pielea fetei impotriva proceselor oxidative. Extractul de masline are efect antiinflamator si antiiritant, actionand in acelasi timp ca antiseptic si antimicrobian.

Aceasta crema, imbogtita cu ingrediente organice si extract de hibiscus, este un tratament excelent pentru a preveni primele semne de imbatranire si pentru a reduce urmele lasate de oboseala si de stresul cotidian. Datorita Myoxinol LS, un complex de oligopectide, cu proprietati antirid si a continutului sau de ape termale, veti simti o relaxare a contractiei musculare din zona fetei si o crestere a elasticitatii pielii.

Este recomandat sa aplicati crema faciala de noapte, antiimbatranire, de la La Chinata, din centrul fetei spre exterior, prin miscari circulare si in sus pana se absoarbe complet.

Se recomanda utilizarea zilnica, pe timpul noptii, dupa o curatare delicata a fetei, pentru a absorbi cat mai bine proprietatile cremei si pentru a creste beneficiile sale de hidratare si antiimbatranire.


Tubul contine 75 ml de crema pentru fata, de noapte, antiimbatranire, cu extract de maslin.
Vezi mai multe detalii si cumpara
234 vizualizari Bucuresti 28 Mar 16:50
Video