Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Creative Learning - Cursuri de design interior

Creative Learning - Cursuri de design interior

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Creative Learning este scoala de cursuri creative, practice si interactive, care iti da idei despre cum sa te reinventezi, inclusiv profesional. Cursurile noastre se adreseaza unei comunitati de oameni creativi, deschisi catre nou, atat celor care au pasiuni si doresc sa si le cultive, cat si celor care doresc sa si le transforme intr-o profesie sau sa se specializeze in profesia lor.
Detalii suplimentare
Cursurile de lunga durata se desfasoara pe parcursul a 12 intalniri (10 sedinte de seara si doua workshop-uri de weekend), iar training-urile intensive sunt compuse, de regula, din 4 workshop-uri si au loc in weekend sau seara, tocmai pentru a facilita accesul la curs celor care termina programul de serviciu mai tarziu.
Programa cursurilor este in asa fel construita, incat fiecare intalnire este un dialog, o interactiune profesor-cursant si cursant-cursant, avand o structura de tip seminar – workshop. Cursurile includ prezentari interactive, exercitii, aplicatii, studii de caz, teme pentru acasa, sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar toate materialele pe care le presupune partea practica sunt asigurate de noi, ca organizatori, si incluse in pret. Astfel, fiecare cursant are posibilitatea sa-si testeze in timp real cunostintele acumulate.
79 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul 23 15:25
Anunt inactiv