Covor Antiderapant pentru Living - Retro Red

90 RON
1 / 1 ...

Covor Antiderapant pentru Living - Retro Red

90 RON
Caracteristici
Articole textile Covoare, mochete
Descriere
- CVR0018 Alege sa dai un plus de culoare camerei tale cu acest covor antiderapant deosebit de colorat! Covorul este confectionat din 100% polipropilena, iar pe dos are aplicat un strat antiderapant, care previne alunecarea. Covorul are forma dreptunghiulara si este tesut la masina, prin proceduri specifice.


COMPOZITIA COVORULUI: Compozitia covorului este 100% polipropilena. Covorul este tesut la masina, prin proceduri mecanice.

CONTINUTUL PACHETULUI: Covor dreptunghiular pe dimensiune specifica si grosime de aprox. 1 cm. Covorul este produs in Turcia.

INTRETINEREA COVORULUI: Se recomanda intretinerea prin aspirare periodica. Nu se recomanda folosirea inalbitorilor chimici; covorul se poate spala manual sau la masina speciala, doar cu detergenti specifici. Dupa spalare, nu este recomandat sa lasati covorul umed. Pentru a preveni decolorarea tesaturii, nu este recomandata expunerea la lumina directa a soarelui, ci uscarea intr-un mediu controlat. Pentru a evita degradarea, nu se recomanda expunerea la surse puternice de caldura (ex: fierul de calcat).


NOTA: Pozele afisate sunt cu titlu de prezentare si au scop comercial. Pot exista mici diferente de nuanta si de incadrare a imprimeului.
Vezi mai multe detalii si cumpara
97 vizualizari Ilfov, Nuci, 04 Dec, 16:20