Copertine retractabile pentru terase, balcoane

Copertine retractabile pentru terase, balcoane

Caracteristici
Acoperisuri si accesorii
Descriere
si gradini Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy. Preturile pentru automatizare sunt descrise in amanunt, in oferta de mai jos si in fisierele pdf. Automatizarile Somfy nu sunt cele mai ieftine (desi noi avem preturi bune pentru ele), dar sunt de preferat echipamentele de calitate, cu 5 ani garantie, decat altele cu fiabilitate mai redusa. Automatizarile de slaba calitate pot cauza multe probleme ulterioare, in primul rand clientilor nostri, dar si noua, pentru ca orice reclamatie si deplasare pentru service in garantie inseamna costuri suplimentare pentru noi. Iar noi ne dorim doar clienti multumiti.

Oferim multe modele de copertine retractabile, de buna calitate, cu actionare manuala sau motorizata.

Intretinerea copertinelor retractabile este minima, dispunem si de materiale "self-cleaning".

Desigur, cel mai mare pericol este vantul puternic, de aceea am inclus ca optiune motorizarea cu senzori, pentru un plus de siguranta si confort.

Copertinele retractabile, moderne si practice, va vor asigura umbrire si protectie la ploaie.

Marchizele sau pergolele noastra vor transforma curtea sau terasa dumneavoastra intr-un spatiu atragator si functional.

Copertinele retractabile din oferta noastra sunt confectionate intr-o gama larga de materiale si culori, rezistente la decolorare si la conditiile meteo nefavorabile. Durata de viata a materialelor este de cativa ani, fara a-si modifica semnificativ culoarea. Mecanismele sunt inca si mai durabile (au fost testate pentru 7.000 de deschideri/inchideri), pot fi pastrate mai mult timp, se inlocuieste pe parcurs numai tesatura.

Masuratorile pentru copertine retractabile si alegerea modelului potrivit, precum si montajul acestor produse nu mai sunt atat de simple...

In oferta noastra sunt si produse complexe, care trebuie instalate numai de catre specialisti.

Pentru detalii suplimentare si recomandari va rugam sa ne contactati. Suntem la dispozitia dumneavoastra.
Vezi mai multe detalii si cumpara
200 vizualizari Bucuresti 29 Mar 17:20
Video