Contessina - Dans sportiv Bucuresti

Contessina - Dans sportiv Bucuresti

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive dans sportiv initiere, performanta
Descriere
Scoala de dans are o traditie de peste 10 ani in materie de cursuri pentru copii si adulti, valsul mirilor, show-uri speciale cu dansatori profesionisti. 
Cursuri de dans pentru incepatori, avansati si performanta.
Vals lent, vals vienez, slow fox, quick step, samba, cha-cha, rumba, paso doble. Ore particulare de dans sportiv. Participari la evenimente, nunti, botezuri etc.
Valsul mirilor
Detalii suplimentare
Participare competitii, spectacole de dans. Show-urile cuprind dansuri: latino, standard, flamenco, tango argentinian, oriental, indian.
Am sustinut perfomanta si am vazut dansatori ce au crescut in scoala de dans Contessina urcand pe cele mai inalte trepte ale podiumului in competitii nationale si internationale. Pentru ca talentul este sustinut de munca iar noi putem sa oferim conditiile pentru perfomanta in dans! 
De asemenea, noi stim cel mai bine ca dansul inseamna emotie si spectacol, pasiune si frumusete. De aceea show-urile cu dansatori profesionisti pentru orice tip de evemniment dar si cursurile pentru pasionati de orice varsta sau mirii care se pregatesc de nunta visurilor scot in evidenta frumusetea dansului si spectacolul pe care il apreciaza toata lumea, de fiecare data.
Poti impresiona foarte usor dupa o vizita a dansatorilor de la Scoala De Dans Contessina! 
Presedinte si profesor-antrenor CORNELIA DOBRE
1.197 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 16:00