Waldeck Trading Impex - usi metalice

Waldeck Trading Impex - usi metalice

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Descriere
Usile exterior placate cu HDF se pot realiza intr-un canat sau dublet. In cazul golurilor inalte, spre exemplu de 2,5 m se poate executa supralumina cu geam termopan clar, mat, colorat, antiefractie sau reflexiv. Usa de exterior metalica placata cu HDF este echipata cu un sistem de inchidere in 3 directii si un cilindru antiefractie produs in Olanda.
Detalii suplimentare
Prin fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, Waldeck vine in intampinarea celor exigente cerinte, oferind consultanta si analiza individuala in functie de nevoile fiecarui client. Astfel, gama de usi metalice de exterior pe care o oferim indeplineste toate cerintele clientilor nostri.
Usile metalice blindate de exterior si interior Next Cehia sunt realizate din tabla zincata de 2 mm. Usile antiefractie  Next au ramforsari din tabla de 3 mm pe toata suprafata. Atat usa foaia de usa, cat si tocul sunt realizate din tabla zincata (galvanizata), putand fi folosite ca usi de exterior, fiind usi metalice rezistente la intemperii. Tocul are grosimea de 2 mm.
83 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 16:00