Termopan la pret de fabrica

Vezi pagina: windowsolution.ro
  • Categorie Acoperisuri, tamplarie
  • Tip Tamplarie
Bucuresti, azi, 13:05

Descriere anunt

Termopan la pret de fabrica

vindem la pret de fabrica termopan Rehau, Gealan, Salamander, producem la comanda feroniere, plasa insecte, rulouri exterioare, usi de garaj, sticla securizata, rolete de interior windowsolution.ro

Detalii suplimentare

Garantie 5 Ani

Comanda acum si beneficiezi de o garantie de 5 ani la ferestre si usi. Solicitati ACUM cea mai buna oferta de pret.

Consultanta gratuita

Suna acum la 0733 73 78 73 si programeaza o intalnire cu un consutant.

5 camere la pret de 3

Platiti termopane Rehau cu 3 camere si va oferim Termopane cu 5 camere. Doar luna aceasta beneficiati de aceasta promotie.

Din 2010, privim spre viitor!

Fabrica termopane

Fondata in 2010 ca un producator de ferestre si usi din PVC ( fabrica termopane ), compania noastra este un lider in productia de ferestre si usi, activa atat la nivel national cat si international.

Natura foarte competitiva a industriei a dus la cercetarea continua si investitii continue in noi tehnologii si resurse umane.

Cu fiabilitate exceptionala si inovatie, ne-am stabilit avantaje competitive pe termen lung si astfel am reusit sa obtinem performante in fiecare zi. Dovada fiind cresterea ciferi de afaceri.

Pentru clientii nostri am integrat toate beneficiile si avantajele unei ferestre intr-un produs de inalta calitate. Acest produs garanteaza confortul si siguranta in casa ta! – termopane.

Sistemele noastre de ferestre si usi ( termopane ) se disting nu numai prin precizia cu care au fost facute ci si prin aspectul deosebit, oferind coeficienti optimi de izolare termica si fonica.

Fabrica termopane

Compania noastra are capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2010, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu.

In cei 10 ani de activitate a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a ciferi de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare.

Fabrica Termopane

Produsele noastre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil :

– utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare

– sisteme de profile create si fabricate dupa standarde europene oferite de REHAU, SALAMANDER, GEALAN

– sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernele ROTO si G-U

Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil.

Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.

Transportul ferestrelor si usilor achizitionate de dumneavoastra este gratuit.

Montajul se realizeaza cu personal specializat, cu materiale de cea mai buna calitate si cu respectarea specificatiilor tehnice.

Suna acum la 0733 73 78 73 si programeaza o intalnire cu un consutant.

Caracteristici, dotari

Specializare
Ferestre
Obloane
Rulouri
Scari
Usi
Material
Aluminiu
Lemn
PVC