Tamplarie PVC, pret producator. GRATUIT plase

Vezi pagina: Thermobest Global
  • Categorie Acoperisuri, tamplarie
  • Tip Tamplarie
Bucuresti, 17 oct, 11:20

Descriere anunt

Tamplarie PVC, pret producator. GRATUIT plase

insecte. Reparatii rulouri exterioare aluminiu, materiale Grecia, masuratori, transport montaj rapid. Bucuresti si Ilfov. Confectionam si montam jaluzele orizontale, verticale, rolete, Avantajele produselor sunt protectie fonica si termica, reducerea consumului de energie pe timpul verii si al iernii. Executam si montam plase insecte toate tipurile de actionare, toate culorile disponibile in paletarul RAL. Masuratori, executie si montaj rapid.

Detalii suplimentare

Echipa noastra este formata din profesionisti! Va oferim servicii de:

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU SUPRAPUS PENTRU CONFORT TERMIC SI FONIC IN LOCUINTA

Rulouri exterioare din aluminiu suprapus este indicat sa fie montate la locuintele individuale o data cu constructia casei. In plus, instalarea de rulouri exterioare din aluminiu suprapus are multe avantaje, inclusiv siguranta sporita, asigurarea controlului zgomotului si blocarea luminii.

Rulourile exterioare ofera protectie impotriva vremii extreme, inclusiv, furtuni, ploi puternice, soare si ierni friguroase. Rulouri exterioare din aluminiu suprapus ofera o securitate excelenta, deoarece acopera complet deschiderile de la ferestre si usi. Carcasa acestor rulouri este confectionata din pvc, este izolata cu polistiren

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU ACTIONATE ELECTRIC

Rulourile exterioare electrice se incadreaza foarte bine in conceptul de ‘ casa intelingenta .Rulourile sunt echipate cu motor, actionate prin telecomanda sau intrerupator.Un rol major il au rulourile exterioare a caror instalare conduce catre numeroase beneficii clientilor finali precum confort, securitate si economie de de energie.

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU PREVAZUTE CU PLASE DE INSECTE

Plasele de insecte tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu , iar sita este din fibra de carbon , translucenta. Sunt rezistente la intemperii si la razele solare. Actionarea plaselor este facilitata de arcuri, facand ca manevra de ridicare si coborare sa fie foarte fiabila. Plasa tip rulou este prevazuta cu un sistem impotriva ridicarii accidentale. Acestea impiedica patrunderea insectelor cat si impuritatile purtate de vant. Lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic si prin aspirare. Se recomanda, dupa desprafuire, curatarea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.

Reparatii termopane in Bucuresti, reparatii usi termopane, reglaje termopan, service termopane, reparatii termopane bucuresti, inlocuit sticla termopan la cele mai bune preturi de pe piata.

– reparatii feronerie pentru tamplarie PVC

– modificare feronerie

– inlocuirea garniturilor

– reparatia balamalelor existente sau inlocuirea balamalelor

– inlocuire manere ferestre si usi termopan

– inlocuire geam termopan

– inlocuire panel

– schimbarea garniturilor si chederelor la ferestre, usi sau reimprospatarea celor existente

– inlocuirea plaselor de insecte uzate

– modificari tamplarie PVC

– montarea sau inlocuirea glafurilor pvc pentru interior si a glafurilor din aluminiu pentru exterior

Caracteristici, dotari

Specializare
Ferestre
Obloane
Rulouri
Usi