Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (16:20)

Anunt inactiv

SC TOBRINT & CO SRL - Acoperisuri Lindab

1 / 2

SC TOBRINT & CO SRL - Acoperisuri Lindab

Caracteristici
Categorie Acoperisuri, tamplarie Tip Acoperisuri
Servicii: Constructii Jgheaburi si burlane Mansardari Montaj Reparatii
Descriere
Avand ca obiect principal de activitate executia acoperisurilor in conditii cat mai bune de calitate si pret  va oferim o gama completa de servicii:
Consiliere GRATUITA pentru alegerea celei mai avantajoase solutii pentru necesitatea beneficiarului atat privitor la solutiile tehnice cat si in alegerea materialelor folosite (deplasarea la sediul lucrarii, discutii preliminarii de informare a beneficiarului, executarea de masuratori si calcule preliminarii)

Proiectarea acoperisului conform cerintelor beneficiarului ata din punct de vedere tehnic cat si estetic
Realizarea efectiva a lucrarii (cu sau fara procurarea materialelelor de catre firma noastra cat si serviciile de curatenie la sfarsitul lucrarii)
Servicii de intretinere gratuta a lucrarii pe timpul garantiei si contra cost postgarantie
Oferim aceste servicii ca un tot unitar pentru realizarea unei lucrari de o calitate cat mai mare si cu un cost cat mai mic.
Experienta noastra bogata in domeniu se poate dovedi deosebit de utila - pentru necesitatile dumneavoastra. Intreprindem operatiuni de mare precizie si finete - totul bazat pe calitate, competenta si respectarea termenelor limita. Desigur ca tarifele noastre sunt rezonabile. Gandim toate proiectele pentru dumneavoastra astfel incat sa ne putem incadra in bugetul stabilit de comun acord.
5 vizualizari Ilfov, Snagov, 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv