Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

RTE (Responsabil Tehnic cu Executia) instalatii

RTE (Responsabil Tehnic cu Executia) instalatii

Caracteristici
Categorie Amenajari, constructii, instalatii
Servicii: Electricieni Instalatori
Descriere
RTE (Responsabil Tehnic cu Executia) si diriginte de santier instalatii termice, ventilatii, climatizare, incendiu, sanitare, electrice, exterioare. Autorizat I.S.C. Bucuresti-Ilfov
Detalii suplimentare
RTE (Responsabil Tehnic cu Executia) si Diriginte de santier instalatii termice, ventilatii, climatizare, incendiu, sanitare, electrice, exterioare.
Autorizat I.S.C. Bucuresti-Ilfov reprezint aplicabilitatea legilor pentru beneficiari si pentru firmele de executie.Cu o vasta experienta in executie, consultanta, project management, cost control, achizitii obtinuta pe proiecte de mare anvergura in Bucuresti.
>Verificarea stricta a executiei lucrarilor, calitatii materialelor;
>Se asigura respectarea contractelor, proiectelor tehnice si se semnaleaza beneficiarului orice incalcari constatate;
>Sa verifice conformitatea, din punct de vedere calitativ, a materialelor si produselor folosite la lucrare cu cerintele proiectului;
>Realizarea sistemului de comunicare si raportare
>Participare la receptia lucrarilor si la intocmirea documentelor de receptie;
>Dirigintele asigura legaturi eficiente intre toate partile implicate prin organizarea intalnirilor cu una, mai multe sau toate partile implicate, Beneficiar, Antreprenor, Proiectant, Inspectoratul de Stat in Constructii;
>Participare alaturi de Inspectoratul de Stat in Constructii la verificarea executiei in faze intermediare si faze determinante.
>Se preia documentele de la Antreprenor si Proiectant si se completeza Cartea Tehnica a constructiei cu toate documentele prevazute de reglementarile legale.

=>Tehnician pentru sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor Cod COR - 742106 este avizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) si autorizat de ANC.
=>Autorizat ANRE 2 A+2 B proiectare si executie instalatii electrice

Disponibilitate in functie de contract pentru Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu etc...
Asigur si solicit seriozitate si corectitudine.

Potrivit prevederilor din lege, fapta de neasigurare a verificarii executiei lucrarilor de constructii prin diriginti de santier autorizati constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 000 lei la 20 000 lei.
8 vizualizari Bucuresti 07 Noi 23 15:55
Anunt inactiv